Home | Despre autor | Despre carte | Cuprins | Preţ si comandă | Contact |

Banii şi adolescenţa

Ştiu că banii sunt o problemă de care te loveşti în fiecare zi. Ca adolescent, ai nevoie de bani, pentru haine, distracţie şi electronice: telefon celulat, iPod sau tabletă. Înţeleg foarte bine aceste nevoi, pentru că sunt părinte.

Mai ştiu că primeşti prea puţini bani din alocaţie sau de la părinţi. Ai o nevoie continuă de bani iar şcoala şi părinţii nu sunt în stare să te ajute să-ţi rezolvi această problemă.

Dă-mi voie să-ţi dau o mână de ajutor. Am scris o carte în care găseşti şapte metode diferite prin care poţi să câştigi bani. Fiecare metodă este descrisă amănunţit, pas cu pas. În plus, îţi ofer o listă lungă de site-uri pe internet care conţin informaţii suplimentare sau te ajută direct să faci bani.
Toate metodele sunt adaptate pentru vârsta ta. Ele sunt alese în aşa fel încât să se potrivească cu abilităţile pe care le ai în timpul adolescenţei.

Ştiu că nu toţi adolescenţii sunt la fel. De aceea ţi-am propus atât de multe metode de a face bani, pentru ca cel puţin 2-3 dintre ele să se potrivească cu personalitatea ta şi să-ţi placă să le foloseşti.

A face bani este doar primul pas. Sunt sigur că ai observat: banii au tendinţa să ţi se scurgă printre degete. Te voi învăţa ce să faci cu banii câştigaţi pentru ca ei să nu-ţi lipsească niciodată.

E momentul să iei controlul asupra banilor tăi, e momentul să elimini problema banilor din viaţa ta.


Ce trebuie să faci?


Citeşte cartea "Cum să faci bani în adolescenţă" şi treci la acţiune!

Cartea costă 19 lei. O poţi cumpăra acum şi o poţi citi cu orice dispozitiv mobil, de tipul smartphone sau tabletă.

Pentru a cumpăra cartea, apasă butonul "Cumpără acum!",  plăteşte cu cardul şi vei primi pe email linkul de download.